toleadoo GmbH:n tietosuojalauseke


TTietosuoja on tärkeä asia meille toleadoo GmbH:ssä (jäljempänä toleadoo GmbH tai ”me”), Am Unisys-Park 1, 65843 Sulzbach/Ts., Saksa, jonka laillinen edustaja on toimitusjohtaja Jürgen Böttcher. Siksi haluamme vastaavana henkilörekisterin pitäjänä kertoa sinulle siitä, miten, missä laajuudessa ja mitä varten henkilötietoja kerätään, tallennetaan, luovutetaan ja käytetään. Tätä myös uusi EU:n tietosuoja-asetus edellyttää. Tässä lausekkeessa viitataan jo nyt tulevan tietosuoja-asetuksen vaatimuksiin. Postiosoitteemme ohella voit milloin tahansa tavoittaa meidät myös sähköpostitse osoitteesta info@toleadoo.com.

Tietosuojavastaavamme tavoitat sähköpostiosoitteesta privacy@toleadoo.com.

Tässä tietosuojalausekkeessa kerromme varsinkin seuraavista tarjontaamme liittyvistä tietosuojaa koskevista asioista:

1. Mitä henkilötietoja keräämme ja tallennamme?

Kun hyödynnät tarjontaamme, käytät verkkosivustoamme täyttämällä tietokenttiä, otat meihin yhteyttä tai vierailet verkkosivustossamme, henkilötietojasi voidaan kerätä seuraavasti:

Edellä kuvattujen lisäksi voimme tallentaa myös muita tietoja, esimerkiksi paikallista aikaa, aikavyöhykkeitä ja sivuston käyttöä koskevia tietoja.

Lisäksi sivustossamme käydessäsi voidaan kerätä ja hyödyntää tilastotietoja, joita ovat esimerkiksi käytettyä verkkoselainta ja sen versiota koskevat tiedot.

2. Miten ja miksi käsittelemme ja luovutamme henkilötietojasi ja mihin niitä käytetään?

Kilpailuun osallistumisen yhteydessä kerättyjä tietoja käytetään kilpailun toteuttamiseen, voittajien selvittämiseen ja palkintojen käsittelyyn, erityisesti voittajille ilmoittamiseen ja palkintojen lähettämiseen (tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan b alakohta).

Jos ilmaiset kilpailun jälkeen tahtosi osto-, palvelu- tai muiden sopimusten tekemiseen muiden yritysten eli kolmansien osapuolten kanssa, kerätyt tiedot ja mahdolliset sopimuskohtaiset lisätiedot luovutetaan kolmansille osapuolille, sillä muuten ne eivät pysty käyttämään tietoja sopimusten valmisteluun ja toimeenpanemiseen (tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan b ja f alakohta).

Lisäksi keräämme ja käsittelemme henkilötietojasi internetissä toteutettavien kilpailujen yhteydessä kilpailuun osallistumista koskevan sopimuksen mukaisesti. Sopimuksessa sitoudut luovuttamaan meille henkilötietojasi, jotta voit osallistua järjestämäämme kilpailuun. Tällöin tietoja käsitellään oman suoramarkkinointimme toteuttamista varten (tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan b alakohta) sekä sponsoreillemme luovuttamista varten, jotta nekin voivat tarjota juuri sinulle kohdennettua, yksilöllistä ja tarkoituksenmukaista suoramarkkinointia sähköpostin, push-ilmoitusten, postin, puheluiden tai tekstiviestien välityksellä (tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan b alakohta).

Henkilötietojasi voidaan käsitellä vastaavalla tavalla myös erikseen annettujen tahdonilmausten perusteella, jotta sinuun voidaan ottaa yhteyttä markkinointitarkoituksessa puhelujen, tekstiviestien, sähköpostin, push-ilmoitusten tai postin välityksellä, ja tietoja voidaan myös luovuttaa edelleen erikseen mainituille kilpailun sponsoreille oikeutettujen etujemme toteuttamiseksi antamasi suostumuksen mukaisesti (tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohta).

Lisäksi antamalla erillisen suostumuksesi meidän ja sponsoriemme harjoittamaan puhelin-, tekstiviesti-, sähköposti-, push-ilmoitus- ja postimarkkinointiin suostut myös tähän mainontaan liittyvään henkilötietojesi käsittelyyn ja luovuttamiseen kilpailun järjestäjän ja sen sponsorien harjoittamaa suoramarkkinointia varten siten, että tietojen tarpeellinen käsittely myös tässä yhteydessä on sallittu (tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a alakohta).

On mahdollista, että kun tietojasi käytetään suoramarkkinointiin tai luovutetaan sponsoreille, samassa yhteydessä analysoidaan mieltymyksiäsi sekä kiinnostuksen ja samastumisen kohteitasi. Myös kilpailuun rekisteröitymisen jälkeen antamiasi vastauksia voidaan arvioida samassa tarkoituksessa, ja tietojen perusteella voidaan laatia profiili meidän ja mahdollisten sponsorien harjoittaman kohdennetun suoramarkkinoinnin toteuttamista varten (tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohta).

Etenkin kilpailuun osallistumisen jälkeen toteuttamistamme kyselyistä saatujen tietojen avulla laadimme sinusta niin sanotun käyttäjäprofiilin, jotta voimme tarjota sinulle etujesi mukaista ja yksilöllisiin tarpeisiisi mukautettua palvelua. Laadittuamme profiilin voimme tietojesi automaattisen käsittelyn yhteydessä luokitella sellaisia henkilökohtaisia seikkoja kuin kiinnostuksesi kohteita ja mieltymyksiäsi, jotta meidän lisäksemme myös sponsorimme voivat suunnata sinulle kiinnostavaa, henkilökohtaistettua markkinointia ja tarjouksia.

Henkilötietoja voidaan kerätä ja käsitellä myös siinä yhteydessä, kun pyydät salasanaa MyToleadoo-sivustossa (tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohta). Jos pyydät lähettämään salasanan ja saat sellaisen, sinun on huolehdittava salasanan salassapidosta. Kiellämme sinua nimenomaisesti saattamasta salasanaa kenenkään muun tietoon.

Jos käyttämäsi päätelaite tukee kyseistä ominaisuutta, saamme usein kuittauksen siitä, mitä lähettämiämme sähköpostiviestejä avaat ja miten niitä käsittelet. Näiden tietojen avulla voimme suunnata sinulle yhä hyödyllisempää ja kiinnostavampaa sähköpostiviestintää (tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohta).

Henkilötietojasi kerätään ja käsitellään myös silloin, kun toteutat tämän tietosuojalausekkeen 5 kohdan mukaisia oikeuksiasi (tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan c ja f alakohta).

Lisäksi henkilötietojasi voidaan luovuttaa silloin, kun meillä on siihen lakisääteinen velvoite (tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan c alakohta) tai se on välttämätöntä muiden oikeuksien/vaateiden toteuttamiseksi tai oikeuksien puolustautumiseksi tilanteissa, joissa on kyse järjestäjän tai kolmannen osapuolen oikeutettu etu (tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohta). Sama pätee osittaisiin ja kokonaisiin liikkeenluovutuksiin ja omaisuuserien ostoon ja myyntiin, liiketoimintamme siirtymiseen kolmannen osapuolen haltuun sekä maksukyvyttömyysmenettelyn aloittamiseen tai sen epäämiseen pesän varojen riittämättömyyden vuoksi (tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohta).

Mahdolliset alat, joilta saatat saada mainoksia ovat:

Sektori Selitys ja esimerkki
Vähittäiskauppa
 • Verkkokauppa
 • Yleiset myymälät
 • Autoteollisuus (mukaan lukion jälleenmyyjät ja tarvikkeet)
 • Omaisuus
 • Kalusteet
 • Kodinparannus
 • Muoti ja Vaatteet
 • Televiestintä ja Apuohjelmat
Rahoitus
 • Eläkkeet
 • Lainat, Luottokortit ja Kiinnitykset
 • Investoinnit ja Säästöt
 • Korvausyhtiöt
 • Rahoitusvaatimukset
Vakuutus
 • Koti
 • Auto
 • Matkustus
 • Lemmikki
 • Henkilö
 • Muut
Matkustus
 • Lomat
 • Hotelli
 • Lennot
 • Matkan varaus
Elämäntapa
 • Terveys & Hyvä olo
 • Fitness
 • Hyväntekeväisyys
 • Media ja Julkaisu
 • Vapaa-aika
 • Pelaaminen
 • Koulutusinstituutiot
Oikeudelliset palvelut
 • Reklamaatiot
 • Henkilövahinkojen korvausten hallinta
Uhkapelaaminen
 • Online-vedonlyönti
 • Online-kasinot
 • Online-pokeri
 • Arpajaiset

3. Minne henkilötietosi tallennetaan ja kuinka pitkäksi aikaa ja minne tietojasi voidaan viedä?

a) Tallennamme henkilötietosi Euroopan talousalueelle.

Kilpailun sponsoriluettelossa mainittujen sponsorien toimipaikka voi kuitenkin sijaita myös alueen ulkopuolisessa valtiossa, jolloin tietoja voidaan siirtää niin sanotun kolmannen valtion alueella sijaitsevaan toimipaikkaan. Kolmansia valtioita ovat Euroopan unionin ulkopuoliset valtiot. Tällaisen tietojen siirtämisen osalta toteamme, että tietojen turvallinen siirtäminen on taattu EU:n tietosuojasäännösten mukaisesti kaikissa sponsoriluettelossa perusteella kyseeseen tulevissa kohdevaltioissa. Euroopan komissio on antanut päätökset siitä, että seuraavien kolmansien valtioiden käytännöt täyttävät EU-vaatimukset: Andorra, Färsaaret, Guernsey, Israel, Jersey, Kanada (kaupalliset toimijat), Mansaari ja Sveitsi. Päätökset osoittavat, että mainitut kolmannet valtiot takaavat henkilötietojen riittävän suojan kansallisen lainsäädännön tai kansainvälisten sitoumusten nojalla. Jos tietoja siirretään kolmansiin valtioihin, joista ei ole tehty vaatimustenmukaisuuspäätöstä, olemme tehneet kyseisissä valtioissa (pääasiallista) toimipaikkaansa pitävien kumppaniemme kanssa EU:n julkaisemiin vakiolausekkeisiin perustuvat sopimukset, joilla varmistetaan riittävä suojan taso. Sopimuksilla taataan tietojen asianmukainen ja yhtenäinen käsittely eurooppalaisia säännöksiä vastaavalla tavalla. Sopimusten sisältöön voit tutustua täällä .

b) Jos et käytä tämän tietosuojalausekkeen 5 kohdan mukaista oikeuttasi tietojasi poistattamiseen tai niiden käytön vastustamiseen, tietosi tallennetaan edellä kuvattuja tarkoituksia varten pysyvästi.

Jos peruutat jonkin tietojesi käsittelyä koskevan suostumuksesi tai et anna suostumustasi ensinkään, asetamme sinut niin sanotulle estolistallemme. Silloin emme enää käytä henkilötietojasi markkinointitarkoituksiin emmekä myöskään luovuta niitä edelleen. Pidämme tietosi kuitenkin yhä tallennettuina oikeudellisia tarkoituksia varten (esim. osoittamisvelvollisuuden täyttämiseksi tai vaateiden torjumiseksi tai toteuttamiseksi), ja poistamme ne neljän vuoden määräajan umpeuduttua, paitsi jos se ei pakottavasta syystä ole mahdollista taikka jos tietojen käsittely muuttuu jälleen sallituksi esimerkiksi uuden suostumuksen antamisen vuoksi.

Samoin toimimme silloinkin, jos emme ole käyttäneet henkilötietojasi 24 kuukauteen eli jos niitä ei 24 kuukauteen ole käytetty omiin markkinointitarkoituksiimme eikä luovutettu sponsoreillemme.

4. Henkilötietojesi suojaaminen

Toteutamme tarpeellisia hallinnollisia, organisatorisia, teknisiä ja fyysisiä varotoimia henkilötietojesi suojaamiseksi häviämiseltä, varastamiselta, väärinkäytöltä ja tuhoutumiselta sekä oikeudettomalta käytöltä, luovuttamiselta ja muuttamiselta. Tietojasi suojataan erityisesti seuraavilla tavoilla: kulunvalvonta (palvelinten sijoittaminen turvalliseen paikkaan, johon on pääsy ainoastaan määrätyn turvallisuusmenettelyn kautta), pääsyn valvonta (tiedonsiirron 128-bittinen salaus, työntekijöiden henkilökohtaiset käyttöoikeudet, salasanat ja käytettävissä olevat valikot, päivitetty virustorjuntaohjelmisto), tarkastelun valvonta (työntekijöiden yksilölliset käyttöoikeudet henkilökohtaisen käyttäjätilin sekä tunnistus- ja tunnistautumisvaatimus), luovutuksen valvonta (oikeutettujen käyttäjien jatkuva valvonta ja opastaminen, tietojen paikallisen tallentamisen kielto, tietojen vienti- ja siirtoloki), tietojen syötön valvonta (käyttäjätiliin sidottu varmennus, aikaleima- ja host-loki), toimeksiantojen valvonta (toimitusjohtajan ja nimetyn tietosuojavastaavan harjoittama jatkuva valvonta, yksiselitteisten sopimusten muodostaminen Saksan tietosuojalain [BDSG] 11 §:n / EU:n tietosuoja-asetuksen 28 artiklan mukaisesti toimitusjohtajan ja tietosuojavastaavan ohjauksessa) ja saatavuusvalvonta (palvelimen ylläpitäjän yleiset turvatoimet [UPS, halonisammutusjärjestelmä jne.], reaaliaikainen varmennus palvelimen ylläpitäjän muille turvallisille [UPS, halonisammutusjärjestelmä jne.] palvelimille, varmennus muihin kohteisiin [noudattaen tarpeellisia turvatoimia, ks. edellä kulunvalvonta] kerran vuorokaudessa öisin, peilaus kahdelle muulle kiintolevylle, virustorjuntaohjelmistot).

Mainituista varotoimista huolimatta emme voi taata tietojen siirron turvallisuutta sivustossamme internetin epävarman luonteen vuoksi. Siksi kaikki suorittamasi tietojen siirto sivustoomme tapahtuu omalla vastuullasi.

5. Sinun oikeutesi

Sinulla on tietosuoja-asetuksen 15 artiklan mukainen oikeus saada milloin tahansa pääsy tallennettuihin henkilötietoihisi sekä oikeus saada tieto niiden alkuperästä, vastaanottajasta ja käsittelytarkoituksesta.

Sinulla on myös oikeus vaatia meitä milloin tahansa oikaisemaan virheellisiä henkilötietojasi (tietosuoja-asetuksen 16 artikla). Voit rajoittaa tietojesi käsittelyä tietosuoja-asetuksen 18 artiklan mukaisten edellytysten täyttyessä eli jos esimerkiksi kiistät henkilötietojesi paikkansapitävyyden.

Lisäksi sinulla on oikeus peruuttaa henkilötietojesi käsittelyä koskeva(t) suostumuksesi ilman takautuvaa vaikutusta (tietosuoja-asetuksen 7 artikla). Peruuttaminen ei kuitenkaan vaikuta aiemmin tapahtuneen tietojen käsittelyn laillisuuteen.

Sinulla on myös oikeus vaatia meitä esittämään luovuttamamme henkilötietosi muodossa, joka mahdollistaa niiden siirtämisen toiseen järjestelmään (tietosuoja-asetuksen 20 artikla).

Tietosuoja-asetuksen 21 artiklan 1–3 kohdan mukaisin edellytyksin voit vastustaa henkilötietojesi käsittelyä henkilökohtaiseen erityiseen tilanteeseesi liittyvällä perusteella.

Lisäksi sinulla on tietosuoja-asetuksen 17 artiklan nojalla oikeus vaatia tietojesi poistamista ja ”unohdetuksi tulemista”. Lakisääteisten edellytysten täyttyessä poistamme henkilötietosi vastaavasti myös oma-aloitteisesti, vaikket olisikaan esittänyt vastaavaa vaatimusta.

Jos haluat käyttää edellä kuvattuja oikeuksiasi, lähetä meille kirje osoitteeseen toleadoo GmbH, c/o Talk2 GmbH, Rheinstraße 22, 64283 Darmstadt, Germany, tai sähköpostiviesti osoitteeseen info@toleadoo.com.

Tarvittaessa voit valittaa henkilötietojesi käsittelystä toleadoo GmbH:n toimintaa valvovalle viranomaiselle, joka on Hessenin osavaltion tietosuojavaltuutettu (Hessischer Datenschutzbeauftragte, Gustav-Stresemann-Ring 1, 65189 Wiesbaden / postiosoite: Postfach 31 63, 65021 Wiesbaden, Germany) tai mille tahansa muulle valvontaviranomaiselle.

6. Käyttötiedot ja evästeet

Voit käyttää verkkosivustojamme ilmoittamatta henkilötietojasi. Sivujemme käyttöön liittyy kuitenkin tiettyjen teknisten tietojen eli niin sanottujen käyttötietojen kerääminen. Lisäksi käytämme yhtä tai useampaa evästettä sekä osin myös sosiaalisen median liitännäisiä. Näistä kerromme seuraavassa.

Käyttötiedot

Kun käyt verkkosivuillamme, tallennamme tavallisesti ainoastaan seuraavat tiedot: sivu, jolta siirryit meidän sivustoomme, internetpalveluntarjoajasi nimi, alasivut, joilla vierailet sivustossamme, sekä käyntisi päivämäärä ja kesto. Kerättävät tiedot ovat täysin anonymisoituja.

Lisäksi tallennamme turvallisuussyistä IP-osoitteesi sekä aikaleiman, joita käytetään sisäisiin tarkoituksiimme. IP-osoite on tietokoneen tunnus, joka ilmaisee, millä tietokoneella tai mitä yhdyskäytävää pitkin internetyhteys on luotu, kun kone on yhdistetty internetiin. Aikaleima puolestaan on määrämuotoinen arvo, joka liittää toiminnon (esim. viestin lähettämisen tai vastaanottamisen tai tietojen muokkaamisen) sen suorittamisajankohtaan. Aikaleiman avulla ihminen tai tietokone saa selville, milloin mitäkin toimintoja on suoritettu.

Sosiaalisen median liitännäiset

Verkkosivuillamme käytetään osittain myös niin sanottuja sosiaalisen median liitännäisiä (plug-inejä, some-painikkeita). Tällaiset liitännäiset tunnistaa sivustossamme painikkeista, joiden väritys ja symbolit ilmaisevat liitännäisen tarjoajaa. Painiketta napsauttamalla voit esimerkiksi kertoa ystävillesi käyttämissäsi sosiaalisen median verkostoissa, että olet tykännyt sivustamme, tai jakaa sivun linkin muiden internetin käyttäjien kanssa.

Kun liikut sivustossamme ja siirryt sivulle, joka sisältää sosiaalisen median liitännäisen, verkkoselaimesi luo suoran yhteyden liitännäisen tarjoajan palvelimeen, ja liitännäinen ladataan tältä palvelimelta. Tässä yhteydessä liitännäisen tarjoajalle voidaan välittää tieto kyseiselle sivustoomme sisältyvälle sivulle siirtymisestä.

Jos sinulla on käyttäjätili yhden tai useamman sosiaalisen median liitännäisen tarjoajan verkostossa ja olet verkkosivustossamme liitännäisiä sisältävällä sivulla sekä samanaikaisesti kirjautuneena tällaisen liitännäisen tarjoajan sivustoon, liitännäisen tarjoaja saattaa voida liittää verkkosivumme käyttäjäprofiiliisi omassa palvelussaan. Jos napsautat sivustoomme upotettuja liitännäisiä ja kirjaudut sen jälkeen sisään yhteen tai useampaan sosiaalisen median verkostoon (tai olet jo sisäänkirjautuneena sellaisessa), jakamasi tai suosittelemasi tiedot/sivut julkaistaan yleensä profiilisissasi tiivistetyssä muodossa. Tätä kautta verkoston ylläpitäjä saattaa voida kerätä ja tallentaa muita käyttötietoja. Tämän seurauksena verkostojen ylläpitäjien käytettäväksi voi käyttäjäprofiilissasi päätyä laajempia tietoja kuin ne, jotka olet itse suoranaisesti ilmoittanut. Lisätietoja tietojen keräämisestä ja käsittelystä on liitännäisten tarjoajien tietosuojalausekkeissa.

Evästeet

Me käytämme Internet-sivuillamme niin sanottuja evästeitä (cookies). Ne ovat pieniä tiedostoja, jotka on tallennettu kiintolevyllesi, ja joihin tallennetaan tiettyjä tietoja, jotka palvelin voi lukea uudelleen. Nämä evästeet ovat joko niin kutsuttuja istuntoevästeitä, jotka poistetaan automaattisesti heti selaimen suljettuasi, tai evästeitä, joiden suoritusaika on pidempi ja ennalta määrätty. Lisäksi, kun vierailet yhdellä nettisivuistamme, yhteistyökumppanimme App Nexus asettaa evästeitä (klikkaa tästä lukeaksesi lisää), joka mahdollistaa räätälöityjen tarjousten tarjoamisen – esimerkiksi esittämällä niin kutsuttuja bannereita – myös muille nettisivuille, joilla hyödynnetään AppNexus-teknologiaa.

Evästeisiin tallennetut tiedot voivat käsittää kirjautumisesi (vierailusi rekisteröityessäsi), vierailuajankohdan päivämäärän ja kellonajan, toimintasi vedonlyöntisivuillamme, evästenumeron ja URL-osoitteen nettisivulta, jolta saavuit tarjoussivustoomme.

Tiettyjen evästeiden käyttö mahdollistaa sivustomme toimivuuden takaamisen ja sen suorituskyvyn jatkuvan parantamisen. Tämän lisäksi evästeet auttavat meitä ja yhteistyökumppaneitamme tunnistamaan sinut ja tällä tavoin mukauttamaan tarjouksemme sinulle – myös sivustolla, jolla yhteistyökumppanimme on aktiivinen – yksilöllisiin tarpeisiisi optimoituna, jolloin sinulle esitetään tiedoista vain tärkeimmät. Tämän teknologian avulla voimme siirtää henkilötietosi, jotka olet aiemmin syöttänyt yhteen kilpailuistamme ja jotka olet vapauttanut kaupalliseen käyttöön, suoraan ja kätevästi niille sponsoreillemme, joiden palveluista olet kiinnostunut. Lopuksi, evästeet mahdollistavat vierailutiheystietojen taulukoinnin nettisivumme eri sivuille sekä etenemisen sivuillamme.

Jos kuitenkin haluat estää evästeiden käytön, joka ei vaikuta kilpailuihimme tai muihin niihin liittyviin tarjouksiimme, me pyydämme sinua muuttamaan tarvittavat asetukset selaimestasi ennen sivustomme käyttöä. Voit tätä kautta estää hyväksymisesi uusien evästeiden käytöstä. Voit lukea aiheesta lisää selaimesi ohjeosiosta tai ottamalla yhteyttä sen palveluntarjoajaan.

Push-ilmoitukset

Voitte tilata niin sanottuja push-ilmoituksia. Niiden lähettämiseen käytämme CleverPush-palvelua, jonka tarjoaa CleverPush GmbH, Nagelsweg 22, 20097 Hamburg (”CleverPush”).

Push-ilmoitustemme välityksellä saatte säännöllisesti tietoa Tuotteet tai palvelut.

Jos haluatte tilata push-ilmoitukset, teidän on sallittava ilmoitusten vastaanottaminen selaimessanne tai käyttämässänne päätelaitteessa. CleverPush rekisteröi ja tallentaa tämän prosessin. Se tallentaa tilauksen ajankohdan ja push-tunnisteen tai laitteen yksilöllisen tunnisteen. Nämä tiedot mahdollistavat push-viestien lähettämisen teille, ja ne toimivat myös todisteena tilauksestanne. Oikeudellinen peruste näiden tietojen käsittelemiselle on suostumuksenne ja siten Yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a alakohta.

Lisäksi CleverPush analysoi push-ilmoituksiamme tilastollisesti. CleverPush tunnistaa, milloin push-ilmoituksemme näytetään ja niitä klikataan. Tämän perusteella voimme päätellä, mitkä push-ilmoitukset kiinnostavat vastaanottajaa, joten voimme vastedes lähettää kaikille vastaanottajille heitä oletettavasti kiinnostavia viestejä ja siten kasvattaa heidän kiinnostustaan palveluamme kohtaan. Push-tunnisteen tai laitekohtaisen tunnisteen lisäksi tallennamme sovelluksesta, jossa push-ilmoitukset on aktivoitu, myös ensisijaisen aihealueen (esim. talous, urheilu jne.). Tätäkin tietoa käytämme lähettääksemme tilaajille juuri sellaisia push-ilmoituksia, jotka vastaavat heidän oletettuja kiinnostuksen kohteitaan. Oikeudellinen peruste tiedonkäsittelylle tässä tarkoituksessa on Yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohta. Push-tunniste tai laitekohtainen tunniste yhdistetään tiettyyn henkilöön vain siinä tapauksessa, että meillä on siihen lakisääteinen velvollisuus, puolustautuaksemme meitä vastaan esitettyjä vaatimuksia vastaan, mikäli sitä voidaan käyttää todistusaineistona, sekä mahdollisissa rikossyytetapauksissa.

Voitte milloin tahansa perua kyseisestä ajankohdasta eteenpäin suostumuksenne siihen, että henkilötietojanne tallennetaan ja käytetään push-ilmoitustemme lähettämistä varten. Voitte myös milloin tahansa kieltää henkilötietojenne käytön edellä kuvattuun tarkoitukseen 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan nojalla. Jos haluatte tehdä niin, teidän on peruttava suostumuksenne. Voitte perua suostumuksenne laitteenne tai selaimenne asetuksissa kohdassa, jossa voitte hallinnoida push-ilmoitusten vastaanottoa.

Tietonne poistetaan, kun niitä ei enää tarvita tarkoitukseen, jota varten ne on kerätty. Siten tietonne säilytetään niin kauan, kuin push-ilmoitusten tilauksenne on aktiivinen.

Tietojen poistamisesta kerrotaan yksityiskohtaisesti internetosoitteessa: cleverpush FAQ.

Sisältöjen (kuten kuvien) hakemisen nopeuttamiseksi ja hyökkäysten torjumiseksi CleverPush käyttää mallisopimuslausekkeiden pohjalta laaditun henkilötietojen käsittelysopimuksen puitteissa cloudflare.com-palvelua, jonka toimittaa Cloudflare, Inc.

CleverPush ei tallenna Cloudflaren palvelimille henkilötietoja sisältäviä tiedostoja, vaan ainoastaan yleisiä sisältöjä kuten tekstejä ja kuvia. Kun käyttämänne päätelaite hakee näitä sisältöjä, se muodostaa yhteyden Cloudflareen, jolloin joudutaan käsittelemään käyttämänne päätelaitteen IP-osoitetta.

7. Evästeiden poistaminen

Käyttäjänä voit aina itse päättää, mitkä evästeet, mukaan lukien push-ilmoitukset, haluat hyväksyä tai poistaa. Voit muuttaa yksittäisiä asetuksia suoraan Internet-selaimesi asetuksissa. Lisätietoja saat Internet-selaimesi toimittajalta.

8. Alaikäiset

Tätä sivustoa taikka sen tietosuojalauseketta tai yleisiä toimitusehtoja ei ole suunnattu alaikäisille käyttäjille. Emme tietoisesti kerää, käytä tai luovuta alaikäisten käyttäjien henkilötietoja.